Lila csillámtetoválás strasszkővel

Itt az ideje, hogy csillámtetoválást csináljunk!

Csodálatos tavaszi idő volt a hétvégén, ami egyből arra szólított fel, hogy irány ki a kertbe és tessék alkotni egy szépséget a kezemre. A finom virágillat között álmodtam meg ezt a lila csodát, amihez – meg kell mondanom egy kis lila virág adott ihletet.

Összeválogattam 4 csodás színt, sorrendben: orgona lila, lézer lilás kék, gyémánt és sötét lila. Ezután megtisztítottam a bőrömet alkohollal, rátettem egy nyaklánc sablonból megmaradt két mintát és átkentem ragasztóval. Miután az megszáradt és teljesen átlátszó lett vártam még egy kicsit, mialatt kitaláltam, hogy hozom össze a színeket. Ecsettel felvittem a színeket kívánt sablon részhez, jól átnyomkodtam és lehúztam a sablont.

1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel

 

1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel

 

1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel

 

Szerettem volna még jobban díszíteni a kezem, így a Snazaroo csodás strasszköveit választottam és ezeket tettem fel pluszként. Ebből a gyémánt és a lila színű köveket helyeztem el, hogy még harmonikusabb legyen a végeredmény. Összességében egy csodálatos alkalmi csillámtetoválás született, ami esküvői viseletre is kiváló lehet. De még mennyire, hogy kiváló! 1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel

Ha megtetszett, akkor erre kattintva tudod megvásárolni magadnak! Ha elkészítetted oszd meg velünk a Facebook oldalunkon!

 

1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel

 

1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel

 

Alkotásra fel! 1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel

1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel1x1.trans Lila csillámtetoválás strasszkővel.
Közzétéve CsillámTetoválás, Termékek állandó link

Aviana Rahl

Az Aviana Rahl blog fő profilja az általam megálmodott kreatív sminkek bemutatása a saját stílusomban és egyéni szemszögemből. A munkák bemutatásakor legtöbbször a modell én magam vagyok. Több technika is érdekel; munkáim során arcfestékkel, természetes elemekkel (falevél, kövek), apró díszítőkkel (gyöngy, strassz, flitter) is dolgozom. Nagyon szeretek barkácsolni, alkotni, zenélni, festeni és valami látványosat, maradandót alkotni. Ennek tökéletes színtere és egyfajta csomópontja vagyok Én, az arcom, mint vászon és mint a lehetőségek tárháza.

Hozzászólások

Lila csillámtetoválás strasszkővel — 2 hozzászólás

  1. Pingback: Kristálypöttyök - csillámtetoválás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Bejelentkezés a következő fiókkal:

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>